Het kiezen van de juiste pyama

Een pyama kiezen zorgt altijd voor een hoop gedoe. Een pyama moet lekker zitten en dus van een zachte stof zijn gemaakt. De juiste pyama verschilt per situatie. Wanneer jij een romantische date hebt wil je natuurlijk iets anders uitstralen dan wanneer jij op een luie zondag op de bank hangt. Het handigste is dan ook om 2 pyama’s te hebben. Één voor wanneer jij thuis slaapt en één voor wanneer jij ergens anders slaapt.
En dan blijft nog de vraag over, waar koop je de juiste pyama? Zelf ben ik altijd fan van de HEMA als het om pyama’s gaat. Zij hebben vaak de zachtste stofjes en ze verkopen leuke kleurtjes. Maar ook bij andere kledingzaken zijn pyama’s volop te koop.

Neem als voorbeeld deze pyama van de h&m.

De pyama is van tricot en hij zit heerlijk. De dierenprint op de broek geeft de pyama een stoere look. Hij heeft elastiek onder aan de pijpen. Hierdoor krijg jij geen last van koude benen, doordat de broek mooi op zijn plaats blijft zitten.

Ook leuk is deze pyama.

Deze straalt door de bloemetjes tekst iets liefs uit. Is dat nou absoluut niet wat jij wilt uitstralen, maar ben jij op zoek naar een sexy pyama? Kijk dan ook zeker even op de webshop van h&m. Hier verkopen ze een hoop sexy nachthempjes.

Dit korte nachthemd is gemaakt van zacht micro en heeft verstelbare bandjes. Er zitten stukjes kant in wat dit nachthempje een spannend karakter geeft.
Aangezien deze pyama niet veel om het lijf heeft en omdat kippenvel alles behalve charmant is, raad ik je aan om er een kimono bij te kopen. Dit is een soort ochtendjas, maar dan veel eleganter en van een dunnere stof.

Deze kimono is van satijn en heeft kanten randjes. De kimono wordt bij elkaar gehouden door een strikband rondom de taille. Pas met kimono’s wel goed op bij vuur. Vaak kunnen deze stoffen erg brandbaar zijn en je wilt natuurlijk geen gevaarlijke situaties creëren. Ga je voor kaarsjes? Kies dan een kimono die gemaakt is van een niet brandbare stof.
Ik wens jou veel succes en vooral veel plezier met het uitkiezen van de juiste pyama!

hm.com

 

Authored by: Redactie