Het ontvangen van leuke kortingen

primk

 

Kortingen, wie houdt er niet van? Het krijgen van korting op een bepaalde bestelling of een bepaald product is natuurlijk erg leuk. Op deze manier kun je soms zelfs tot vele euro’s besparen. Maar hoe ontvang je deze korting en hoe kun je deze toepassen?

Het ontvangen van leuke kortingen

Het ontvangen van leuke kortingen bij het online shoppen is eigenlijk heel eenvoudig. Er zijn allerlei verschillende kortingsbonnen te vinden die toegepast kunnen worden bij bepaalde webshops. Bijvoorbeeld een kortingsbon voor Zalando. Dit is slechts een voorbeeld van het uitgebreide assortiment aan kortingsbonnen voor verschillende webshops.

Het toepassen van een kortingsbon

Heb jij een kortingsbon gevonden voor een bepaalde webshop waar je producten wilt gaan aanschaffen? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe je de kortingsbon kunt toepassen. Zodra jij alle artikelen naar wens in het winkelwagentje hebt geplaatst, kun je deze gaan betalen. Bij het betalingsproces zal er altijd gevraagd worden of je nog een kortingsbon wilt toepassen. In dit gedeelte kun je de code van de kortingsbon invullen, en zul je zien dat de prijs direct wordt aangepast. De korting wordt gelijk verwerkt en verrekend met het totaal bedrag.

Een overzichtelijke pagina

Om goed overzicht te kunnen houden op de vele kortingsbonnen is een overzichtelijke pagina natuurlijk erg handig. Op deze pagina kun je precies zien welke kortingsbonnen je momenteel kunt gebruiken. Het is daarbij van belang om goed te kijken naar de verloop datum van de kortingsbon. Na deze datum kan de kortingsbon helaas niet meer verzilverd worden.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie