Hip en trendy groene jurkjes

De zomer doet langzaam zijn intrede maar het jurkjes seizoen is in volle gang. De hoogste tijd dus om de vergeten hippe kleur trend van dit jaar eens onder de loep te nemen. Al heel wat kleurentrends hebben we in de vele blogs voorbij zien komen maar een van de hipste kleurentrends van dit moment mogen we niet zomaar voorbij laten gaan. Groene jurkjes zijn helemaal hip en trendy en dus is het tijd je garderobe te verrijken met groen.

Dit seizoen is het aanbod van groene jurkjes fenomenaal groot en de keuze is reuze. Groen, groener, groenst is the key en hier wat leuke inspiratie tips voor trendy groene jurkjes.

 

Jurkjes in sorbet groen
Een van de kleuren groen die we dit voorjaar al eerder voorbij zagen komen waren de sorbet kleuren groen. Een sorbet groen jurkje is uitermate geschikt voor bijna elke gelegenheid. Kies het jurkje voor de juiste gelegenheid en zorg voor bijpassende accessoires. Voor de casual jurkjes is sorbet groen perfect te combineren met kleurrijke accessoires. Voor de officiƫle gelegenheden is een combinatie van goud of zilverkleurige accessoires zeker een aanrader.

Ben jij klaar om de show stelen en het stralende middelpunt te zijn op de boulevard of op een warm terras? Ga dan voor een stralend groen halter jurkje of een flitsende tuniek. Wees vooral niet bescheiden als het gaat om fel groen. Opvallen mag en alles is toegestaan.

Authored by: Hesther