Hip op het werk

kledinginsider

 

Als bedrijfskleding verplicht is, dan wil je wel het beste van het beste. Wat beschermt het beste tegen koude en regen bijvoorbeeld? Waar kan je een hele dag in lopen zonder dat je last krijgt van de kleding? Zit de kleding wel lekker? Allemaal vragen die logisch zijn als het gaat om de kleding die je waarschijnlijk 5 dagen per week aan moet.

Waar de meeste mensen niet over nadenken is of deze kleding ook enigszins meegaat met de mode. Dat lijkt misschien niet van belang, maar mensen voelen zich prettiger in kleding die ze zelf mooi vinden en die niet erg lomp zijn of erg ouderwets. Moderne kleding biedt ook moderne snufjes en modernere bescherming.

Een mooie en modieuze outfit heeft niet altijd zin tijdens het werk, maar een moderne outfit heeft zeker wel zin! Als een werknemer zich fijn voelt in de outfit die hij 5 dagen per week full-time moet dragen, dan zal hij harder werken en minder klagen tijdens het werk.

Het fijne van moderne bedrijfskleding is dat er ook meer moderne dingen mee kunnen. Zo kan de kleding bijvoorbeeld vaak gewoon in de wasmachine, is de stof extra slijtvast en extra water- en winddicht. Het comfort is dus veel hoger dan van de ouderwetse werkkleding. Zo zijn jassen tegenwoordig van een ademende stof. De wind komt er niet doorheen, maar de warmte die de werknemer produceert kan wel weg. Zo zal je het niet ontzettend heet krijgen tijdens het werk, maar zal je het ook niet snel koud hebben.

 

Authored by: Tara