Hippe Shortjes

Het leukste en het fijnste kledingstuk in de zomer vind ik een shortje. Shortjes zitten heerlijk en ze hoeven niet eens duur te zijn. Je kunt ze ook erg goed combineren. Ik vind basic shortjes erg leuk, zoals gewone spijkershortjes maar er zijn ook heel erg veel andere leuke varianten!

Deze zomer zijn de shortjes kleurrijk, opvallend en hebben ze aparte modellen. Ik vind het echt heel erg leuk. Op deze manier heb je dus een makkelijk kledingstuk die wel erg modieus kan zijn. Shortjes kun je ook zelf pimpen, als je bijvoorbeeld nog een saai item van vorig jaar hebt kun je hem zelf opvrolijken!

Dit is niet echt een doorsnee shortje, maar wel super mooi! Ik vind streepjes altijd erg sportief staan. Ik had niet verwacht dat het mooi zou staan als je dit broekje met een ander kledingstuk met streepjes zou combineren. Gelukkig is het tegendeel waar! Het is echt een leuke outfit.

Dit broekje is echt op en top zomers. De bloemetjes zijn super vrolijk en de kleurtjes zijn opvallend. Ik vind het leuk dat het shortje zelf blauw is, dat zorgt voor een leuke combinatie. Het roze riempje past er ook goed bij!

Dit is echt een super stoer broekje. De hele outfit is eigenlijk stoer. Dat komt vooral omdat zwart is gecombineerd met felle kleuren zoals oranje en blauw. De studs maken de stoere look helemaal af. Dit printje is erg populair, ik vind het heel erg leuk dat het op een broekje staat.

Als je op zoek bent naar een schattig broekje, heb je het nu gevonden. Hartjes zijn zo leuk op een shortje! Ik zou alleen wel iets stoers aan deze outfit toevoegen, anders wordt het allemaal wel een beetje zoetsappig. Maar het shortje zou ik zeker willen hebben.

Dit is een heel erg apart shortje. Er zitten allemaal scheuren in en de kleuren verschillen ook heel erg van elkaar. Ik vind het wel erg grappig dat de zakken er onder uit komen.

weheartit.com

Authored by: Redactie