H&M deals Black Friday

Black Friday staat echt om de hoek in Amerika en de daarom nemen de meeste winkelketens nu al maatregelen. Naast deze maatregelen zijn de nodige kortingsacties ook aanwezig. Dit jaar gaat H&M weer helemaal los.

In Amerika start de pre-Black Friday selection al op 20 november. Op de Black Friday zelf, dat dit jaar op vrijdag 28 november zal zijn, vinden de eerste 100 verkopers iets extra’s bij hun aankopen. En als mensen geen zin hebben om echt de winkels in te gaan, kunnen ze ook van de kortingen genieten in en de online shop. Hier kan je tot maximaal 70% korting krijgen! Hadden wij maar zoiets in Nederland. Wij kennen hier meer de grote seizoenssales en de mid-seasonsales. Naast de Black Friday kennen ze ook nog de Cyber Monday, die valt dit jaar op 1 december. Het zijn eigenlijk allemaal voorbereidingen en inkoopmomenten voor Thanksgiving, dat bij ons gewoon Kerst is.

In deze tijd van ‘crisis’ willen mensen alles voor zo goedkoop mogelijk. En al helemaal in Amerika. In 2008 zijn er twee mensen overleden tijdens dit festijn. Ze zijn met Black Friday begonnen in 2006 en tot nu toe zijn er 7 doden en 90 gewonden. Wie had dat ooit gedacht! Er is zelfs een Black Friday Death Count ter herinnering van al deze mensen. Bij een Black dag denk je eigenlijk meteen aan een zwarte dag, bij ons in Nederland dan. En en dat is het nu ook letterlijk in Amerika.

Niet alleen H&M doet aan de speciale deals, ook andere winkelsketens.

hero-bg 01 09