H&M: Long Live Fashion

We weten inmiddels dat H&M en meerdere winkels aan recycling doen. Gelukkig maar, want het gaat niet zo goed.

H&M doet al een tijdje aan het recyclen van oude kleding, Dit doen ze door middel van het innemen van oude kleding. Ze geven het een tweede leven. Van de oude kleding wordt weer nieuwe kleding gemaakt. Klinkt misschien niet zo heel fris, maar toch gebeurt het.

Ze vinden dat als je er goed uit wilt zien, dat de dingen die je er zo goed uit laten zien, ook weer goed moet zijn als je het niet draagt. ‘’Look good should do good’’ vinden ze. Bij H&M hebben voor deze fashion een speciale lijn voor: H&M Conscious. In deze lijn gaat het om het goede van fashion, de mens, de planeet en je portemonnee.

Bij H&M hebben ze de uitdaging om van gewone mode een duurzame mode te maken dat ook nog eens lang mee gaat. Zij geloven in een betere mode toekomst. Een toekomst waar fashion goed eruit ziet en goed doet. Met H&M Conscious willen ze dit in werking zetten. Het gaat hierbij om 7 toewijdingen waar aan gewerkt wordt. Door deze acties te ondernemen – groot of klein, kort of lang – ze proberen hierdoor een betere toekomst te creëren voor de fashion.

hmprod fdd hmprod hop hmprod hopi hmprod jj hmprod hmprodzzz

 

Geef een reactie