H&M lookbook Lovely in Lace lingerie

Als je mooie lingerie wil kopen hoef je voortaan niet meer via de Amerikaanse site van Victoria’s Secret te bestellen of diep in de buidel te tasten om iets leuks te kunnen kopen. De Zweedse modeketen H&M heeft een lookbook uitgebracht van haar nieuwe lingerie collectie, genaamd Lovely in Lace, en deze budget lingerie is net zo mooi als de duurdere varianten.

In het lookbook is Litouws model Giedre Dukauskaite te zien in de prachtige lingerie. Je kent dit 26-jarige model misschien wel van haar campagnes voor Replay en Prada of van een van de vele modeshows die ze heeft gelopen. Zoals de naam al doet verwachten zien we in de Lovely in Lace collectie van H&M veel kant terug. De collectie bevat onder andere een zachte roze kanten bustier, een strapless kanten bh met gouden bloemen en een kanten corset met jarretelgordel.

Zoals we van de modeketen gewend zijn, zijn de items leuk geprijsd. Een string of hipster koop je al vanaf €5,99, de meeste BH’s kosten €14,99 en voor het kanten corset betaal je €29,99.

De Lovely is Lace collectie is op dit moment te koop in de winkels van H&M en via de webshop.

Bekijk hieronder het lookbook met Giedre Dukauskaite.

hm hm1 hm2 hm3 hm5 hm7 hm8 hm9 hm10

Authored by: Celine

Geef een reactie