H&M voorjaars musthaves

Over 2 maanden is het eindelijk lente! Dat betekend dat de dikke winterjassen weer opgeruimd kunnen worden en de zwierige en luchtige blousjes weer te voorschijn gehaald kunnen worden.
In de voorjaars collectie van H&M 2014,  zie je veel luchtige blouses, vesten met franjes en kwastjes, bikerjasjes en korte rokjes/broekjes.

Het is een sexy en dromerige collectie. je ziet veel mooie printen en borduursels. Als ik naar de foto’s kijk ik een beetje een cowboy achtig gevoel.
Hier onder zet ik de musthaves van het voorjaar op een rij!

h&m
Franjes zijn totally hot aankomend seizoen. Een tas met franjes, of een stoere jas met franjes. Of zoals hierboven een rok tot kniehoogte. Combineer het met een zwarte blouse of top en maak je outfit af met stoere biker boots.

h&m bikerjas

 Wat eigenlijk nooit in je kast kan ontbreken is een bikerjasje. Combineer hem als het koud is met een trendy sjaal en en een mooie jeans. En als het zonnetje schijnt met een  girly rok.

 

h&m overzised
Ook een musthave voor deze lente is iets overzised. Een overzised shirt of een overzised jas. Een stoere  musthave die zeker niet mag ontbreken.

 

h&m blouse

De laatste musthave die je in je kast moet hebben dit voorjaar is een een luchtige blouse. Voor een sexy look stop je hem in je rok. En voor een comfy look draag je hem met een jeans en bijpassende schoenen.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie