H&M x Alexander Wang

Dat Alexander Wang gaat samenwerken met H&M is natuurlijk alweer oud nieuws. Maar sinds vandaag hebben we de eerste foto’s van de nieuwe collectie.

Voor degenen die het gemist hebben; de nieuwe collectie zal bestaan aan een mannen- en vrouwenlijn met accessoires. Vanaf 6 november zal deze collectie te koop zijn. Nu we allemaal weten waar ik het over heb komt het belangrijkst. Toen het nieuws uitkwam van de samenwerking was er nog niks bekend, alleen Rihanna liet tijdens een bezoekje aan NYFW een voorproefje zien van de nieuwe collectie. Maar vandaag hebben we de eerste foto’s van de Alexander Wang collectie bij de H&M.

Sport speelt een belangrijke rol. Naast dat Joan Smalls, Raquel Zimmerman en Isabeli Fontana gehuld zijn in sporty outfit, zijn voetballer Andy Carroll en kickbokser Rivaldino dos Santos ingeschakeld. De collectie zal sportspullen uitbrengen zoals skibrillen, hockeysticks, yogamatjes en bokshandschoenen. Deze campagne beelden zullen te zien zijn in magazines. Voor de bewegende beelden moeten we nog even wachten, een week voordat de collectie uit komt zullen er reclames komen op tv.

Wat vind jij van deze collectie, ga jij ook iets shoppen op 6 november? Laat het ons weten, voor nu hebben we de eerste foto’s voor je op een rijtje gezet.

alexander-wang-hm-advertising-campaign-1-560x840 alexander-wang-hm-advertising-campaign-2-560x840 alexander-wang-hm-advertising-campaign-3-560x840 alexander-wang-hm-advertising-campaign-4-560x840 alexander-wang-hm-advertising-campaign-5-560x840

Geef een reactie