Hoe draag je sneakers

Sneakers zijn niet meer wegte dneken uit het straatbeeld en bijna iedereen heeft wel één of meerdere paren in zijn kast staan. En de tijd dat sneakers alleen voor sport gebruikt werden is al lang voorbij.

Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende soorten sneakers, van basic in 1 kleur, tot sneakers die versierd zijn met studs. Ook de bekende modehuizen hebben tegenwoordig sneakers in hun collecte opgenomen, dus je kunt zelfs op high fashion sneakers de straten onveilig maken. Maar hoe kun je al die verschillende soorten sneakers dragen?

Hoe draag je sneakers is een vraag die toch nog best vaak gesteld wordt. En dat geldt voornamelijk bij dit soort sneakers die net even anders dan anders zijn. Sneakers staan eigenlijk altijd mooi onder een lange skinny broek. En als je er voor zorgt dat de kleur van je sneakers (of 1 van de kleuren) ook ergens in je outfit terugkomt, zit je zeker goed. En met deze sneakers waarin gouden panelen verwerkt zitten kun je bijna niet missen, geheid dat je nagekeken wordt op straat.

Onder een jeans staan sneakers ook altijd goed. Zeker als je, zoals in dit geval, kiest voor All Stars in een zelfde kleur als je broek. Je kan uiteraard ook de kleur kiezen van het shirt dat je aantrekt, aan jou de keus.

Hoe draag je sneakers onder een rokje? Nou zo dus! Sneakers onder een rokje kunnen, zolang het samen een sportief geheel is. In dit geval is gekozen om de aandacht op de sneakers te laten zijn, en dus hebben ze een totaal andere kleur dan de rest van de outfit.

Wil je echt iets aparts, dan kan je ook een combinatie als deze maken. Jurkje, kousen en sneakers helemaal wit en de rest een ander kleur. Je moet er van houden, maar het kan wel.

Authored by: Redactie