Hoe een blouse dragen

Een blouse is één van de meest veelzijdige kledingstukken die je in je kast hebt hangen. Een blouse kan in een paar tellen transformeren van netjes naar casual en er zijn verschillende manieren hoe je een blouse kunt dragen.

Zo heb je met één en dezelfde blouse altijd verschillende mogelijkheden. Het makkelijkst is een witte of een zwarte blouse, maar ook een blouse met print is makkelijk te combineren. Dus als je je af vraagt hoe je een blouse kunt dragen, doe dan inspiratie op bij deze voorbeelden.

De meest simpele manier van hoe je een blouse kunt dragen is in je broek gestopt. Zorg er voor dat je een dunne, niet te lange blouse hebt. Anders wordt het een beetje propperig en kan je zelfs dikker lijken dan je bent. In dit geval is gekozen voor een ragdunne witte blouse, die prima in de antraciet grijze broek gestopt kan worden. Werk het af met een riem indien nodig.

Hoe een blouse te dragen met print kan een lastige vraag zijn, maar ik heb een tip voor je. Concentreer je op de hoofdkleur(en) van de print. In dit geval is gekozen voor een panterprint met als hoofdkleuren zwart en cognac. Zoals je ziet is de combinatie gekozen met een zwarte broek en cognackleurige accessoires. Dit werkt altijd en elke keer weer. Zolang je maar één of twee kleuren uit de print gebruikt, werkt het, als je alles wilt verwerken wordt het te druk en wordt je een soort kermisattractie.

Nog een manier om je blouse te dragen, vooral in de zomer, is door de voorpanden aan elkaar te knopen en eventueel je mouwen op te rollen. Zo krijg je een nonchalant en beetje sexy effect.

Zoals je hier ziet kan je ook als je uit gaat je blouse knopen. Mooi op een wijde zwarte rok met een chique bustier.

Authored by: Redactie