Hoe ga ik om met afwijzingen

Ik denk dat iedereen wel weet hoe het voelt om afgewezen te worden, niet alleen op liefdes gebied. Maar ook in het dagelijks leven, met vriendinnen op je werk of tijdens het sporten. Maar hoe ga je hier mee om? Hier heb ik een paar goede tips tegen afwijzingen.

iemand ontsnapt aan de pijn veroorzaakt door de afwijzing . Tijd komt dat , zonder duidelijke incident en rede, een andere persoon zich tegen ons gekeerd en gooit wat onvriendelijke opmerking. Afwijzing is een onvermijdelijk onderdeel van ons leven en het kan een van de grootste angsten die uiterste schade aan onze persoonlijkheid en ons leven kan veroorzaken. Wanneer iemand ons afwijst , we hebben een neiging om zo klein , ongeliefd , waardeloos, heel erg onzeker en onbeduidend voelen . We hebben zelfs ons zelfvertrouwen vaak en erger te verliezen, kan afwijzing ons leiden in iets schandelijk als een vorm van wraak doen . Maar het komt allemaal neer op een ding – de waarheid dat wie we zijn en het maakt niet uit hoe hard je ook mag zijn, wordt afgewezen doet echt pijn .

Afwijzing komt in verschillende vormen en kan in het kleinste manieren zelfs voorkomen . Maar wat de situatie is , we altijd de neiging om onszelf kwalijk nemen dat afgewezen , zelfs als we weten dat het probleem van de andere persoon en niet de onze. De manier waarop we omgaan met afwijzing is echt belangrijk om ons te helpen handhaven onze zelfrespect en waardigheid . En dit is de reden waarom er veel geschriften in de tijdschriften , in boeken en zelfs in het net , over hoe om afstoting te behandelen . Sinds afwijzing gebeurt op vele manieren , informatie over hoe om afstoting te behandelen varieert ook . Er zijn artikelen die stappen over hoe om afstoting te behandelen van een geliefde , hoe om afstoting te behandelen van belangrijke anderen , hoe om afstoting te behandelen op dating , hoe om afstoting te behandelen op het huwelijk , hoe afwijzing voor schrijvers hanteren bevatten en nog veel meer tips over hoe om afstoting te behandelen vanuit verschillende personen en in verschillende situaties .

Helaas kunnen we niet van afwijzing te blijven , maar we moeten in gedachten houden dat het destructief kan alleen als we internaliseren en toelaten om te gaan door ons geloof systeem . Het is echt belangrijk om te worden uitgerust met kennis over hoe om afstoting te behandelen , omdat het helpt ons onszelf te accepteren . Afgezien van dat , het leren van de juiste manier over hoe om afstoting te behandelen kan ons helpen gemakkelijk het gevoel van waardeloos , gebrek aan zelfvertrouwen , en ons onvermogen om gezonde relaties met andere personen op te bouwen overwinnen .

Wordt afgewezen is echt een pijnlijke ervaring die vaak kan ons tegenhouden van het doen van de dingen die we moeten . Dus als we je wilt leren hoe om afstoting te behandelen , hier zijn enkele stappen . Heb vertrouwen . Als je afwijzing beschouwen als een vloek , dan vertrouwen kan genezen . Als je zelfvertrouwen , dan bent u georganiseerd , en je goed voelt over jezelf , zodat je geen zorgen te maken over wat andere mensen denken over jou. Dit betekent dat hoe meer vertrouwen je bent, hoe beter je zal goed zijn in het omgaan met verschillende vormen van afwijzing.

De volgende tip over hoe om afstoting te behandelen is om tijd om na te denken en te denken van nieuw perspectief en innerlijke leren hebben . Houd in gedachten dat als iemand je afwijst , hij of zij is al eerder afgewezen . En dumpen je is gewoon een soort verdedigingsmechanisme. Het is ook belangrijk om jezelf te leren kennen . Ken uw zwakke punten en je gevoel voor humor , je open perspectief en uw borrelen vertrouwen te behouden .

Schrijvers zijn onder degenen die altijd lijden onder de pijn van de afwijzing. Maar er zijn ook vele manieren over hoe om afstoting te behandelen voor schrijvers . U kunt een beter , sterker en effectiever schrijver zijn als je jezelf uit te rusten met een aantal stappen over hoe om afstoting te behandelen van een redacteur of andere personen . Ten eerste , denk aan de reden waarom je schrijft . Als je het doet omdat je nodig hebt om iets of gewoon omdat u geniet van het te zeggen , en je hoeft niet de bedoeling om het te publiceren , dan afwijzing kan geen probleem zijn . De volgende stap op hoe om afstoting te behandelen voor schrijvers is om te studeren uw ” afgewezen ” manuscript heel goed . Als het meer tijd en werk nodig heeft, geef dan uw stuk van het schrijven van de controle die het verdient .

Als u wilt , kunt u een vertrouwde schrijver vriend of een editor om je manuscript kritiek en geef opbouwende kritiek te vragen . Herzie uw werk als het moet en legt dit voor aan een nieuwe uitgever. Wees zelfverzekerd en beschouwen afwijzing als een uitdaging . Een ander belangrijk ding in het leren hoe om afstoting te behandelen is om te bedenken dat de redactie hebben ongelijke behoeften en smaken . Dus je hoeft niet alles wat ze zeggen te luisteren .

Omdat we allemaal een hekel aan niet leuk vond , het bestuderen van verschillende middelen in hoe te handelen afwijzing is een must. Het neemt het gevoel van te willen terug te kruipen in onze schelpen totdat we voelen weer goed en sterker. Ook internaliseren deze stappen op hoe te handelen afwijzing helpen ons goed voelen over onszelf .

Authored by: Kiki van de Weerd