Hoe ga ik om met mensen die een negatieve invloed op mij hebben

Soms komen er mensen in je leven die een negatieve invloed op je hebben, hoe ga je hier mee om?

 

Het plaatsen van uw aandacht , energie en focus op de negatieve aspecten van een aantal mensen in je leven brengt je meer van hetzelfde . Simpel gezegd , dat is de wet van de aantrekkingskracht op het werk.
Wanneer je je aandacht verschuiven naar de soorten mensen die je wilt in je leven , zal die verschuiving , in combinatie met uw duidelijke wens om STOP te trekken negatieve mensen in je leven , de energie in gang gezet voor de nieuwe resultaten te laten zien . Wanneer u verschuiven van wat je niet wilt , wat je wilt, je vibratie verandert. En weet dit , je kan slechts een trilling in een tijd ! De Wet van Aantrekkingskracht is altijd overeenkomen met uw trilling in een bepaald moment .

De Wet van Aantrekkingskracht kan worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u altijd in vibrerende harmonie met de mensen die je aantrekken in je leven . Als jullie je vibratie uitgezet op een schaal die meet 1-100 , waarbij 100 de hoogste kalibratie , ben je momenteel het aantrekken van andere mensen in je leven die overeenkomen met je score op deze schaal . Met andere woorden, als je vibratie meet 75 op deze schaal en een persoon in uw leven maatregelen nauw met dat , je bent een nauwe vibratiematch . Het is ook belangrijk om te beseffen dat als je vibratie meet 30 op deze schaal , je bent een goede overeenkomst met een andere persoon wiens trilling is bij 30 .

Je gevoelens vertellen je altijd als je in trillingsharmonie met een andere persoon . Als je iemand kent die is het aanbieden van een aanzienlijk lagere vibratie dan de jouwe ontmoeten , voel je je vaak naar beneden getrokken door die persoon , dat wil zeggen de ervaring gewoon niet goed voelt . Aan de andere kant , als je met iemand die nauw trilt om je score , het voelt goed om bij hen te zijn . U bent in trillingsharmonie met die persoon . Stel, u bent degene met de veel lagere vibratie . Als je een persoon ervaart met een significant hogere vibratie , kan je verheven voelen en hef je vibe die van hen overeenkomen , of u kunt zich ongemakkelijk voelt dat om hen heen. Kortom , de afstand tussen uw score en de score van een andere persoon , gelijk aan de mate waarin het voelt niet goed . We noemen dat de weerstand . Hoe groter verschil in scores , de grotere weerstand is .

Hier is een geweldig hulpmiddel om u te helpen de volgende keer dat u een negatief persoon ervaart in je leven. Terwijl u een gesprek met die persoon , misschien luisteren om ze te beschrijven ( in detail ) wat ze niet willen en hoe negatief hun leven is , vraag hen de volgende vraag : ” Dus , wat wil je Hoe zou je? alsof het om anders te zijn ? ‘ In hun reactie , zullen ze stoppen met praten over wat ze niet willen , en beginnen te praten over wat ze willen. In dat moment , zullen hun vibratie te verschuiven en ze zullen beginnen met het verhogen van hun vibratie met de jouwe overeenkomen .

Onthoud ook mensen behandelen je de manier waarop je ze toestaan ​​. In Law of Attraction , betekent dit dat u uw vibratie grenzen kunt instellen , zodat u alleen zal deelnemen aan en positieve gesprekken te behouden . Voeden in een negatief gesprek iemand zal je vibratie omlaag brengen . Beslis vandaag nog om uw hoge trilling te behouden en te stoppen ingevoerd in negatieve vibes van andere mensen. Dit gaat een lange manier om het onderhoud van uw hoge , positieve trillingen , die op zijn beurt , zal aantrekken van andere mensen met een hoge , positieve vibraties in je leven te gaan.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie