Hoe iemand versieren aan de telefoon?

Hoe iemand versieren aan de telefoon?


Gesprek

Wat moet je zeggen en doen aan de telefoon als je voor het eerst met je date spreekt: Dating tips voor alleenstaande mannen en vrouwen.

Wist je dat je eerste telefoongesprek eigenlijk je eerste date is? Mannen zien dit eerste gesprek vaak als een eerder technische procedure en ze houden het gesprek kort. Het draait allemaal om planning en focus op het eindresultaat, namelijk je eerste date in het echte leven.

Vrouwen over-analyseren vaak het eerste telefoongesprek, vellen een oordeel over de duur van het gesprek, de chemie,… enz.

De interactie tijdens het eerste telefoongesprek is een zeer belangrijke stap in het tot stand brengen van een goede verstandhouding en om een band te scheppen. Tenzij je Nostradamus bent is het echt onmogelijk om op basis van een eenvoudig telefoongesprek te voorspellen of die persoon bij jou past.
Vergeet niet dat wij allemaal onze eigen voorkeuren voor de manier waarop we communiceren. Sommigen van ons zijn auditief ingesteld, sommigen van ons zijn visueel ingesteld en voor anderen is het een combinatie van beide! Wees dus niet te snel met je oordeel!

Vijf tips voor je eerste telefoongesprek met een nieuwe date

1. Bel je date op het juiste moment

Vroeg in de avond is het beste. Op andere momenten is de kans groter dat je mogelijke date aan het werk is of opgeslorpt wordt door andere verantwoordelijkheden. Ze zullen je dan niet hun volledige aandacht kunnen geven.

2. Bel je date vanop de juiste plaats

Wees er zeker van dat je je in een comfortabele, rustige en ontspannende omgeving bevindt – zeker niet op het werk, in je auto terwijl je het verkeer trotseert of in het huis van een vriend. Creëer een omgeving met een zacht achtergrondmuziekje om in de juiste sfeer te komen. De TV kan zeer storend zijn als de persoon die je aan de lijn hebt kan meeluisteren met het programma dat je aan het bekijken bent, eerder dan dat je bezig bent met je gesprek.

3. Creëer een aantrekkelijk praatje

Wees interessant en boeiend; praat nooit over het weer, politiek, je gezondheid of relaties uit het verleden. Praten, plagen, lachen en het uitwisselen van ideeën zijn uitstekende manieren om te ontdekken wat je gemeenschappelijk hebt.
Zoek uit of je gelijklopende sportieve interesses, favoriete reisbestemmingen en vrijetijdsbestedingen hebt, praat over de leuke ervaringen!
Dit is een geweldige kans om vast te stellen of je date avontuurlijk ingesteld is of eerder de voorkeur geeft aan een meer ontspannen sfeer voor je eerste oog-in-oog ontmoeting.

4. Plan je eerste afspraak

Heb een doel voor ogen! Denk aan een dag, een tijdstip en een paar locaties die je zou kunnen suggereren voor je eerste afspraakje, of het nu een chique loungebar is, een picknick in het park, een ritje in het reuzenrad in je locale pretpark of een ontspannen zondagse lunch bij de haven!

5. Beperk je telefoontijd!

Ik raad aan om het telefoongesprek zo kort mogelijk te houden. Probeer het te beperken tot 5 à 10 minuten. Blijf niet hangen – wees kort, helder en sprankelend! Bewaar het mysterie en je date zal meer willen! Het versterkt het enthousiasme!!

En wat als het telefoongesprek tegenvalt?

Zoek geen schuldige –kijk naar jezelf en neem de verantwoordelijkheid op je en realiseer je dat we allemaal mensen zijn en dat niemand perfect is! Trek met een zekere luchthartigheid de situatie zo snel mogelijk recht.

Authored by: Lisa