Hoe kun je het snelst afvallen?

Als je af wilt vallen dan wil je graag snel resultaat zien. Maar hoe ga je dat klaar krijgen? Om te beginnen moet je er voor zorgen dat je weet hoe je af wilt vallen en hoeveel kilo.

Het gaat er om dat je bijvoorbeeld eerst vijf kilo af gaat vallen. Je kunt jezelf uithongeren, maar dan krijg je lichamelijke klachten dus dat is geen optie. Je moet gaan kijken hoe je het op een verantwoorde manier toch snel kunt doen.

Je zou kunnen denken aan wat minder eten, geen suikers, geen vetten en meer bewegen. In de buitenlucht lekker wandelen en fietsen, dat is alleen maar goed en hierdoor val je ook af. Het is dan niet aan te raden dat je ineens de hele dag hard gaat lopen of gaat fietsen, maar bouw het rustig op. Ik spreek uit ervaring. Ik vond het nodig om vijf kilo af te vallen en ik ben begonnen om doordeweeks geen vet te eten en alleen maar gezonde producten te eten. Iedere dag ben ik een half uur gaan wandelen. De tweede week ben ik een uur per dag gaan wandelen en nu wandel ik ruim twee uur per dag, ik vind het heerlijk en ik merk ook dat het de goede kant op gaat.

zo snel mogelijk afvallen

Gezond eten en goed bewegen

Ik voel me heel fit, ik merk dat ik veel energie heb maar ik merk ook dat anderen het aan me zien. Ik krijg complimenten dat ik er zo goed uit zie. Dit komt gewoon omdat ik aan mijn conditie werk. Ik ben bezig met afvallen, gezond eten en daarnaast ook lekker aan het bewegen. Ik zou het eigenlijk iedereen aanraden want het is heerlijk als je kunt bewegen. Ik ga binnenkort met een groepje fietsen, ook dat is leuk. Je gaat er samen op uit, het stimuleert je om door te gaan, omdat je samen met hen iets hebt afgesproken! Zo zal het afvallen wel zeker goed gaan! 

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie