Hoe moet ik mij gedragen in een relatie

Hoe moet je je gedragen in een relatie is wat veel mensen zich afvragen, wat belangrijk is is dat je jezelf blijft. Je moet altijd jezelf blijven in een relatie, en jezelf niet als iemand anders voordoen.

Vaak is het makkelijker voor u om cool te zijn en sociaal in een locatie dan de andere. Dit is uw `comfort zone`. U weet wat te zeggen, hoe het te zeggen, en die zeggen het ook. Maar buiten die zone, je toast! Dit is omdat we vaak gebruik van bepaalde externe technieken en sociale vaardigheden die niet echt van toepassing op elke locatie kunnen we zien onszelf in. Als je diepliggende overtuigingen die je een hoge status van de man, en dat het niet uitmaakt waar je bent, dat je bij de elite mannen, zijn al deze zorgen en problemen vallen weg.

Hoe? Omdat je kracht en verhelpt maakt andere mensen veranderen HUN manier van gedrag aan te passen aan jou. Als Bill Clinton liep in een razende rock concert of hip hop concert, één man, zou iedereen in een compleet andere invalshoek, alle bedelen om te kalmeren ZIJN manier van interactie. De mensen buigen voor U.

* Vijfenvijftig procent van de communicatie signalen sturen we de resultaten van hoe anderen ons zien
* Achtendertig procent stroomt uit de manier waarop ze ons horen
* Zeven procent komt van onze woorden

Het hebben van stevige Innerlijke Spel kun je je lichaamstaal om nauwkeurig te communiceren. Dit is de zogenaamde `congruentie`, wanneer je woorden worden geëvenaard door je houding en lichaamstaal. Als je zegt Super Man dingen voor een vrouw, maar het gevoel dat Clark Kent binnen, ze ZULLEN het weten, en je krijgt nergens met haar.

Innerlijke Spel Verbetert Elk Aspect Van Uw Leven, Waardoor Je Aantrekkelijker

Ik heb het beste voor het laatst. Innerlijke Spel ontwikkeling niet beperkt hoeft te zijn tot vertrouwen en geloof instelling met vrouwen. Het kan voor iedereen gelden, en het leven in het algemeen. U kunt heroverwegen van eerdere ideeën, zoals u zult nooit in staat zijn te krijgen in een goede universiteit, of je nooit een goede XYZ en vervolgens uw onderbewustzijn zal beginnen met het helpen van u te wijzigen zodat deze dingen kunnen gebeuren. Wat is het beste is dat om succesvol te zijn in het leven ( en dan bedoel ik niet rijk ) zal je dubbel zo aantrekkelijk voor vrouwen, en dat zal verhogen van uw vertrouwen nog meer. Het is cyclisch.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie