Hoe vind je jou soul-mate

Hoe vind je jou soulmate? Iemand met wie je alles kan delen, en altijd mee kan lachen. Wees altijd eerlijk tegen elkaar en houd het gezellig.

Sommigen geloven dat uw lot zal u brengen naar uw zielsverwant als een magneet trekt metaal. Uw leven zal maken van een serie van ervaringen die je zal leiden bijna onschuldig tot dat essentiële onderdeel dat uw leven voltooid is. Helaas, er is geen formule voor het vinden van je soulmate. We kunnen alleen onszelf voor te bereiden herkennen die speciale persoon die we ontmoeten hem of haar. De voorbereiding is echt de sleutel tot hoe snel je kunt het vinden van die persoon.

Voor deze, moet men bereid tot het geven van zichzelf weg aan anderen en het ontwikkelen van een nooit eindigende stoom van vertrouwen in jezelf, zodat je kunt het accepteren van iedereen die je ontmoet, zonder oordeel of angst. Sommigen zijn van mening dat als men kijkt diep in de ogen van een ander persoon met een volledige aanvaarding en liefde, kan men het maken van nieuwe niveaus van intimiteit en spirituele binding. Het is tijdens deze zoektocht, waar we de behandeling van ieder individu als een potentiële zielsverwant, die we uiteindelijk vinden waar we naar op zoek zijn.

Sommige mensen verwarren deze ontdekking als een poging om te zoeken naar de ultieme romantische partner. Het vinden van je soulmate is een zoektocht naar heelheid of de voltooiing ervan. Het kan leiden tot een fysieke unie, maar het is veel verder dan alleen het fysieke verlangen. U kunt zich aangetrokken voelen tot vele anderen, maar kon er slechts één persoon die past perfect om de puzzel te voltooien van uw leven..

Als je kunt leren van onvoorwaardelijke liefde, laat u betoveren om je spirituele verlangens en accepteren van harte de mensen die stuurt God in ons leven van elke dag, u zal het vinden van je soulmate, zonder enige twijfel.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie