Hoge broek skinny

Skinny broeken zijn nog steeds helemaal hip en je ziet ze dan ook erg veel in het straatbeeld. Ook de winkels liggen of hangen er vol mee. Dus als je het figuur er voor hebt, wel belangrijk bij dit soort broeken, zou ik zeggen koop er één of meer.

Momenteel zie je ook veel hoge broeken die skinny zijn, de low waist raakt steeds meer uit de gratie, dus ongewenste bouwvakkers-spleten zien we niet meer. De broek mag weer in de taille en dat is voor een aantal van ons wel zo prettig. Maar of je nu een low waist skinny broek koopt of een skinny broek met een hoge taille, maak er een trendy combinatie mee en je bent helemaal hip.

Ik houd persoonlijk wel van deze stijl: netjes, sportief met een klein beetje durf. Deze witte skinny heeft een low waist, waardoor de blauwe spijkerblouse er mooi in gestopt kan worden. Het turkoois jasje steekt mooi af en de print maakt het heel bijzonder. De sandalen hebben dezelfde kleur als het jasje en dan vind ik het top dat er gekozen is voor deze geel / groene tas. Maar deze combinatie werkt wel!

Bij deze combinatie is gekozen om het zwarte truitje over de broek te dragen. Maar wat ik je vooral wil laten zien is dat de pijpen van deze hoge skinny broek ver boven de enkels eindigen. Het enige wat dan mooi staat zijn een paar killer heels eronder. Zo rock je deze combinatie zeker!

Hetzelfde geldt voor deze hoge glitter skinny broek. Ik kan me bijna geen andere schoenen hieronder voorstellen dan een paar goede hakken. Of je zou sneakers met hoge slobber sokken moeten aantrekken die een stukje over de skinny komen.

Zoals gezegd ook de skinny ontkomt niet aan de hoge taille, zoals je hier goed kunt zien. Voordeel is dat je zo je taille kunt benadrukken en een kort topje staat er supermooi op.

Authored by: Redactie