Hoge laarzen zonder hak

Ben jij niet zo’n ster in het op hakken lopen? Ga jij elke keer weer onderuit of krijg je zere voeten wanneer je een nachtje op pumps loopt? Doe het jezelf dan niet aan om die hoge hakken elke keer weer aan te trekken en ga voor een paar schoenen zonder hak.

Veel mensen denken dat dit direct saai is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn, mits je maar leuke schoenen uitzoekt. Ik zou jou willen aanraden te gaan voor een paar hoge laarzen. Hoge laarzen staan namelijk niet alleen heel erg leuk, ze zitten vaak ook nog eens heel erg lekker. Ook kan je ze leuk combineren. Zo kan je hoge laarzen prima dragen onder een strakke skinny jeans, maar staan ze ook erg leuk onder een panty en een jurkje. Hoge laarzen zijn dan ook een must voor elke kledingkast!

laars1

Ga dit seizoen voor iets totaal anders! Vrolijke kleurtjes zijn weer helemaal in de mode en ik zou je dan ook willen aanraden een paar fel gekleurde laarzen uit te zoeken. Met deze felle laarzen val jij lekker op en zal je zeker niet ongezien blijven. Ook zijn de laarzen van goede kwaliteit en waterdicht waardoor je ze ook kan dragen met regenachtig weer. Erg handig dus!

laars2

Houd jij niet zo van kleurtjes? Ga dan voor een hoge laars in een neutrale kleur! Het fijne aan een neutrale kleur is dat deze ook veel makkelijker te combineren zijn met andere kleuren. Handig wanneer je houdt van kleding in veel verschillende kleuren. Dan zijn deze laarzen een echte must have. Ook zijn de laarzen van een hele hoge kwaliteit waardoor je er bijna wel zeker van kan zijn dat deze laarzen lange tijd zullen mee gaan.

laars3

Ook leuk zijn deze korte bruine laarsjes. Laat je sokken boven deze laarzen uitkomen. Zo creëer jij een nonchalante look.

laars4

Deze laarzen zijn een echte must have voor elke vrouw die houdt van elegantie en comfort.

laars5

Wees er snel bij!

weheartit.com

Authored by: Celine