Holiday Gifts voor de mannen

Ja, het is weer bijna zover. De meeste gezinnen die de feestdagen nog uitbundig vieren , zullen hier misschien wel aan hebben. Maar natuurlijk heb je hier ook wat aan als je het gewoon viert. Het gaat het gewoon om dat je een idee krijgt van wat je nou moet geven aan je vriend, een vriend, je man, neef, zoon, vader, opa, oom, je broer of je zwager.

Het is best lastig om jaar in, jaar uit leuke cadeau’s te geven aan een mannelijk persoon, om het maar even zo te zeggen. Gelukkig is dat niet het einde van de wereld en hebben wij hier een aantal items die jij kan geven. We zeggen er wel meteen bij dat dit redelijk prijzige items zijn, maar het zijn dan ook alleen maar merk items. het gaat ten slotte om het idee. Met dit soort zit je altijd wel goed.

Bij mannen moet je vaak denken aan dingen die ze handig vinden en die ze ook echt gaan gebruiken. Afhankelijk wat voor karakter en persoonlijkheid hij heeft, kan je dus gaan baseren wat je wilt kopen voor hem. Denk aan merk trui, Dr. DrĂ© producten, een bierglas dat hij altijd al zo graag wilde, parfum, een pak, accessoires voor mannen: sjaals, sloffen, horloges, manchetknopen, stropdassen, tassen, etc. Als hij heel modieus is, kan je bij hem meer in de richting van fashion denken. Maar als hij meer een klusjesman is en houdt van praktische spullen, denk dan in de richting van zijn hobby’s en wat hij vaak gebruikt of wat snel op is. Het hoeft dan niet een heel duur cadeau te zijn, maar je hebt hem dan toch iets gegeven wat hij goed kan gebruiken.

hbz-WVACN-H15031-GAA-00-sm

hbz-mens-gift-guide-WANT-LES-ESSENTIELS-DE-LA-VIE-Overnight-BAG-75999186-sm

hbz-mens-gift-guide-Thom-Browne-boots-87594866-sm

hbz-mens-gift-guide-Vianel-Leather-Cap-28120433-sm

hbz-mens-gift-guide-TREND-CORNELIANI-tie-35786931-sm

hbz-mens-gift-guide-Raf-Simons-x-Sterling-Ruby-Sweater-34161384-sm

hbz-mens-gift-guide-Frette-Serge-slippers-38453299-sm

 

hbz-mens-gift-guide-AaZegna-Made-to-Measure-service-sm

hbz-mens-gift-guide-Lanvin-cufflinks-17511914-sm

hbz-mens-gift-guide-Harrys-Winston-Shaving-Set-67427410-sm

hbz-mens-gift-guide-game-set-sm

hbz-mens-gift-guide-Beats-by-Dr.-Dre-sm