Holiday makeup van Lancôme en YSL

De feestdagen komen steeds dichterbij nu het koude weer ook terug is in Nederland. Door alle gebeurtenissen rond die tijd, kerst en Halloween etc., is het al een leuke gezellige tijd. Maar het allerleukst is natuurlijk ook dat grote make-up merken altijd uitkomen met een speciale lijn.

Lancôme heeft haar aankomende lijn gebaseerd op sprookjesachtig Parijs met veel lichtjes en de romantische sfeer. Yves Saint Laurent kiest ervoor om de ontembare kant van een vrouw te laten zien door alle producten te omhullen met een luipaard printje. Beide merken kiezen dezelfde kleuren voor de feestmaand: rood en goud. Volgens de twee merken moet je er tijdens de feestdagen spectaculair uitzien; met een gouden smokey eye met lichte bruine tinten en felrode lippen.

Van Yves Saint Laurent zal een palette te koop zijn met verschillende kleuren oogschaduw, blush en lipstick. Lancôme heeft ook veel verschillende producten in hun assortiment voor de feestdagen. Maar degene die eruit springt is toch wel de L’Absolu Rouge lipstick.

De Yves Saint Laurent Wildly Gold is vanaf november te verkrijgen exclusief bij de Bijenkorf. De Lancôme collectie is bij alle parfumerie te koop vanaf november. Ga jij naar de winkel voor èèn van deze mooie producten?

Lancome_Absolu_Rouge_132 Lancome_Palette_Drama_Eyes_DR8_Parisian_Lights PaletteCollector_WildEdition B86730_RP_297x210_CHRISTMAS 2014.indd WildlyGoldflux: PDF-1.3-Q-300dpi-v-X1a2001-isocoated-v2-300

Geef een reactie