Hoogste hakken ter wereld

Op de hoogste hakken ter wereld kun je waarschijnlijk helemaal niet lopen en zijn dus echte hakken om mooi te zijn op een bank of stoel. Maar er zijn ook hele hoge hakken die voor jou misschien wel de hoogste hakken ter wereld kunnen zijn, omdat je er net op weg komt.

Ik heb een aantal super hoge hakken voor je opgezocht, waar je zeker in opvalt. De hoogste hakken ter wereld zijn het misschien niet, maar ze komen er vast en zeker dicht bij in de buurt. En jij krijgt er gratis en voor niks een flink aantal centimeters in lengte bij tijdens het dragen van deze hakken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze super hoge paarse stiletto’s? Doordat de zool onder de voorvoet ook verhoogd is, scheelt het al wel met lopen, maar de smalle hak vereist beslist wat oefening ben ik bang. De combinatie van het paarse su├Ęde met de rode zool vind ik overigens ook erg mooi gedaan.

Op deze glimmende hoge hakken wordt je zeker weten niet over het hoofd gezien. Zo mogelijk nog dunner en hoger dan de vorige, denk ik dat de hoogste hakken ter wereld toch van iets steviger huize moeten komen.

Als je dan echt wat centimeters er bij wilt smokkelen, dan zijn deze hakken toch wel de eerste keus denk ik. Minimaal een centimeter of acht onder de voorvoet en de hak zelf zal zo’n centimeter of twintig zijn schat ik. Wel handig dat deze super hoge hakken een enkelbandje hebben, zodat je toch net iets meer stabiliteit hebt tijdens het lopen van de bank naar de bar.

Dit model zou wel handig zijn voor de hoogste hakken ter wereld, juist omdat deze gesloten schoen nog meer stabiliteit geeft zodat je letterlijk wat steviger in je schoenen staat. En deze hoge hakken zijn wel de stoerste hakken ter wereld denk ik.

Authored by: Redactie