How to: wat aan te doen tijdens een sollicitatiegesprek?

hmprodfda

Hebben jullie dit probleem ook wel is? Je weet gewoon niet wat je aan moet doen naar dat aankomende sollicitatiegesprek! Je wilt goed voor de dag komen en natuurlijk je beste sollicitatie kleding aantrekken, een eerste indruk zegt namelijk alles. Wij geven een paar tips en suggesties hoe jij op deze dag kan stralen en dat ze jou wel moeten aannemen!

Ten eerste wat zijn de do’s and dont’s op kledinggebied? Alles wat je in je kast heb hangen wat je eventueel aan doet voor een avondje stappen, doe je nu absoluut niet aan! Een pak is netjes, maar ga niet voor drie delig grijs. Trek altijd iets aan wat bij de situatie van het bedrijf past en ook iets wat bij je leeftijd pas.

Met een net getailleerd jurkje kan je nooit verkeerd gaan. Kies voor een leuk printje en combineer deze met een riempje om de taille om deze extra te benadrukken. Ben je niet zo van de jurkjes? Kies dan voor een rok met een top en een eventuele blazer of vestje erover heen. Met laagjes kan je namelijk nooit verkeerd gaan. Bekijk hieronder de outfits die volgens ons sollicitatie proof zijn. Mocht je nog op zoek naar een leuke solliciatie kijk dan even bij de vacatures van Jobselectie. Wat trekken jullie het liefst aan naar een sollicitatie?

hmprodfafa  hmprodfa hmprofsad hmfsaprod hmprod

Alle items zijn op de website van de H&M terug te vinden.