hulp relatieproblemen

Het is nooit makkelijk wanneer je relatie in een sleur raakt, maar weet je dan ook wat je moet doen? Hier heb ik een paar do’s en dont’s.

De stress en de emotionele onrust die hoort bij deze situatie kan zeer verwoestende op een persoon. Dat is waarom het is niet de meest ideale tijd voor een persoon die net een break-up tot het aangaan van een nieuwe relatie. Omdat de kans groot is, dat een persoon die in deze situatie is het plegen van zijn/haar in een rebound relatie. Hoewel ze misschien niet bewust van het op het moment.

Emotionele bagage
Personen die net een rebound relatie is kwetsbaar. Ze hebben veel emotionele steun, vriendelijkheid en begrip.
Soms, wanneer deze individuen die zijn gescheurd en kapot van het gevoel dat ze dit niet kunt vinden, steun van hun vrienden en familie, verplichten zij zich in een nieuwe relatie.
Het probleem met deze set-up is dat mensen die kampen met een hartzeer kan geen ware gevoelens voor de nieuwe persoon in hun leven. Ze kan nog steeds verward en leering van hun vorige relatie. Ze gewoon iemand nodig om hen te helpen genezen.
Nu, als je op het ontvangende eind van deze regeling, is de kans groot dat u het krijgen van een slechte deal. Vooral als je al emotioneel geïnvesteerd op deze persoon.
Rebounds kan extreem lelijk voor beide partijen.. Vooral wanneer de wolken hebben opgeruimd, en de persoon die heeft net zijn door een break-up realiseert zich dat hij of zij geen ware gevoelens voor deze persoon dat ze in een relatie!

Authored by: Kiki van de Weerd