Hunkemöller kiest voor Londen in kerstsfeer

Sylvie Meis is een Nederlandse actrice, presentatrice en model, ze is ook bekend geworden van de tijd dat ze samen was met de voetballer Rafael van der Vaart. Sinds april 2012 is Sylvie Meis actief voor het lingeriemerk Hunkemöller en heeft ze geregeld haar eigen collectie, de Sylvie Collectie.

Baal jij altijd dat wij Nederlanders eigenlijk onmogelijk aan Victoria’s Secret lingerie kunnen komen, vergeet dan niet dat Hunkemöller soortgelijke lingerie verkoopt! Vooral de Sylvie collectie is vaak erg sexy en vrouwelijk met erg veel kant en kleuren zoals lichtroze en zwart.

Afgelopen week vond de perspresentatie van de twee nieuwe collecties van Hunkemöller plaats. Voor beide collecties staan Sylvia model. De beelden voor haar eigen collectie, de Sylvia Collectie, zijn geschoten in de Engelse stad Londen. Natuurlijk zijn poses bij de rode telefooncellen en in het pak van de paleiswacht inclusief rode jas en harige hoed onmisbaar bij het thema Londen. Op de perspresentatie op 9 oktober was zelfs een kleine London Eye aanwezig en werd er warme chocolademelk met slagroom genuttigd tijdens het bekijken van de nieuwe collectie.

Vanaf november liggen de nieuwe collecties in de winkel, dus we hebben nog een maand om te sparen!

Hunkemöller plaatst op de blog op haar website een leuk backstage filmpje die je een beeld geeft van de avond, bekijk hem hier onder:

hunk

Hunkemöller