huwelijksproblemen oplossen

Het is lastig als je problemen hebt binnen je huwelijk, hoe kan je deze problemen het best oplossen zonder ruzie te krijgen. Je moet vooral veel communiceren en geen dingen achter houden voor elkaar. Neem vooral de tijd, er is geen haast.

Het is zo gemakkelijk om te werken van je leven weg, vergeet uw familie, uw partner en uw relatie. Mensen die werken voor het gezin is een dergelijke gemeenschappelijke huwelijk probleem dat lijkt te pop-up opnieuw en opnieuw.

Het is ok voor een tijdje, uw partner zal begrijpen dat je nodig hebt om tijd en moeite in je carrière, vooral als het genereert een goed inkomen, maar naarmate de tijd vordert en de ëWí word pop-up opnieuw en opnieuw, zelfs als je partner geniet van de voordelen van uw inspanningen, alle geduld verdwijnt en de realisatie stelt in dat werk is belangrijker!!

Ik gebruikte om te weten een paar die het grootste deel van hun leven uit elkaar. Hij werkte nachten en werkte ze dagen. Ze genoot van de besteding van het geld dat in de nachtploeg gegenereerd, hield van nieuwe kleren, nieuwe auto ‘ s en alle kleine luxe van een comfortabele levensstijl brengt, maar haatte haar partner wordt moe als hij thuis was. Ze waren tussen een rots en een harde plaats met hem, wetende dat als hij gaf nachten bang ging de luxe en meer dan waarschijnlijk bye bye vrouw, maar als hij gedragen op de nachtdiensten en het streven naar promotie werd hij dood in het water toch. Wat een keuze. Onnodig te zeggen dat ze nooit een compromis bereikt, ze was niet bereid om te wachten voor de promotie en een terugkeer naar de dagploeg, dus ze zijn niet meer getrouwd.

Die buitensporig lange dagen, veel reizen en voortdurend leidt eigen leven is gebonden aan een druk op je relatie en het heeft bewezen een echte relatie killer, een gemeenschappelijke huwelijk probleem dat is vruchtbaar in de  de samenleving. Kijk maar naar het aantal mensen dat verslaafd zijn aan lange ongebruikelijke werktijden en dan zien hoe veel van hen zijn nog steeds getrouwd.
Ik heb alleen ooit ontmoet een handvol van de paren die zijn echt comfortabel met, op zijn best, een weekend relatie en dit zijn paren die hebben geleerd en zijn blij om te leven, onafhankelijk leven. Het probleem in hun relatie zal komen wanneer de lange dagen en het reizen tot een einde komt en ze moeten leren om te leven met elkaar 24/7.

Hoeveel partners brengen hun hele leven op het werk, zelden zien van hun kinderen en hebben weinig tijd voor hun partner? Hun partners voelen zich vaak verwaarloosd, hunkeren naar volwassen bedrijf, en naarmate de tijd vordert, de verwaarloosde partnerís kreten gaan op negeerde de relatie begint te verdorren en te vervagen en de paar hebben de neiging om uit elkaar groeien.
Wanneer er kinderen bij betrokken zijn is het nog moeilijker met slechts één partner hebben en zorg ervoor dat ze rond. Dat zij zijn degenen die er in de ochtend en er in de avonden en dat zij alleen moeten draaien hun hele leven rond kinderen en school.. Ook dit druk op één partner is al te vaak is een huwelijk probleem dat lijkt te worden genegeerd door de echtgenoten die de neiging hebben om te voorkomen dat de verantwoordelijkheden die krachtens het verkeerde begrip dat hun partners kunnen en zijn blij om te gaan.

 

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie