Ibiza look kleding

Stop die winterkleding maar ver achter in je kast, want de zomer komt er weer aan! Dat betekent dat er weer jurkjes, topjes, korte broekjes en ga zo nog maar even door, mogen worden gedragen! Daar ben ik zelf heel erg blij om, want naar mijn mening is zomer kleding veel leuker dan winterkleding.

Ga deze zomer voor kleding met veel kleur! Waar de mode de afgelopen tijd vooral rondom de neutrale donkere kleuren lag, mogen de lichte vrolijke kleuren nu weer volop gedragen worden! Ga dus voor lekker fel en wees creatief bij het combineren van kleurtjes. Ook printjes zijn helemaal trending.

Dit korte broekje vind ik persoonlijk heel erg gaaf. De print heeft een soort hippie look. Combineer het broekje dan ook met een wijdvallend shirtje en stop het shirtje in het korte broekje. Een paar bruine benen eronder en jou look is helemaal af en zeker een succes!

 

 

Helemaal in de mode deze zomer zijn de korte jurkjes! Je ziet ze weer overal in de winkels liggen. Super leuk! Jurkjes staan van zichzelf al erg vrouwelijk en erg elegant. Ook hebben ze iets sexy’s over zich heen. Met een jurkje aan weet jij dan ook zeker dat je meer blikken zal trekken dan in een spijkerbroek.

Ga voor een jurkje met een spannend printje zoals dit jurkje. De dierenprint is altijd erg gewild en dat is niet voor niks. Met kleding in een dierenprint zie jij er erg sexy uit en moet je dan ook zeker niet bang zijn om in het middel punt van de aandacht komen te staan.

Ook leuk is dit jurkje. Het jurkje heeft een super fel kleurtje en is erg mooi getailleerd waardoor je figuur er goed in uitkomt. Ben jij niet zo zeker over je figuur? Ga dan voor een paar hoge hakken onder dit jurkje! Zo lijken jou benen een stuk langer en dunner.

Een grote zonnebril mag zeker niet ontbreken aan jou ibiza look!

hm.com

Authored by: Redactie