Ibiza laarzen

Laarzen kan een vrouw niet genoeg in haar kast hebben liggen. Laarzen staan erg vrouwelijk, mits je ze goed combineert en voor de juiste laarzen kiest. Maar wat voor laarzen zijn nou in de mode? En zijn laarzen wel geschikt om in de zomer te dragen? Met die vragen ga ik jou helpen in dit artikel.

Allereerst kunnen laarzen zeker ook in de zomer worden gedragen. Wel moet je dan even kritisch kijken naar het weer. Persoonlijk vind ik laarzen dragen met dertig graden niet zo’n succes, maar met twintig graden kan het prima. Combineer de laarzen dan onder een fleurig zomer jurkje of een kort broekje!

Echte zomer laarzen zijn van die typische ibiza laarzen. Stoere cowboy boots die je onder een stoer jurkje kan dragen. Dit ziet er altijd erg leuk en stoer uit. Deze laarsjes hebben leuke vrolijke kleurtjes waardoor ze erg geschikt zijn voor warm en zonnig zomerweer. De laarsjes staan erg vrolijk en staan het leukst in combinatie met een kort spijkerbroekje. Maar dat is natuurlijk ook deels smaak.

Het leuke aan deze laarzen is dat je ze zowel in de winter als in de zomer kan dragen. Dat maakt deze laarzen een echte must have en een echte investering. Draag ze in de winter zoals in bovenstaand voorbeeld. In combinatie met een dikke warme trui en een leuke muts. In de zomer staan deze laarsjes erg leuk onder een rokje of een jurkje. Ze geven jou look een echte boost!

Deze look is een goed voorbeeld van een zomer look met hoge laarzen. De bruine kleur van de laarzen past mooi bij de bruine kleur van het rokje en staat ook mooi in combinatie met het witte t-shirt. De laarzen zijn echte cowboy laarzen en naast dat ze erg hip staan zitten ze ook nog eens heerlijk! Je kan er lekker lange wandelingen op maken zonder last te krijgen je voeten.

Haal je laarsjes online.

Sendra’s zou ik je ook zeker aanraden!

weheartit.com

Authored by: Redactie