Ideeën voor gratis date

Genoeg van de deprimerende koppen over de Eurocrisis en de Amerikaanse begrotingsproblemen? Dating kan een goed tegengif zijn voor de negativiteit. Het goede nieuws is dat, kredietcrisis of geen kredietcrisis, je prima op date kan met een klein budget. Vergeet niet dat veiligheid eerst komt, een aantal van deze suggesties zijn dan ook niet geschikt voor de eerste date. Eerste dates moeten altijd op een veilige en openbare ruimte.

1) De natuur is gratis!
Parken kunnen een heel romantische setting zijn. Of je nu wilt gaan wandelen of de eenden in het meer voeren, een openbaar park is de perfecte omgeving. Als het je eerste date is, kan het park ook een beetje minder intimiderend zijn om dat er altijd wel iets te doen is of om over te praten is. Zo worden pijnlijke stiltes tijdens het zoeken naar gespreksstof tijden een diner vermeden.

2) Ga picknicken
We zijn allemaal wel eens op plaatsen geweest waar een ijsje meer kost dan een drie gangen maaltijd thuis, dus waarom niet voorbereid op pad? Als je een dagje uitgaat met je date, dan zijn broodjes en snacks het perfecte alternatief voor het leegtrekken van je rekening. Natuurlijk, als je date de voorkeur geeft aan luxe eten en jij liever een broodje ham eet, dan is dat misschien al een teken dat je gewoon niet bij elkaar past.

3) Musea op een regenachtige dag
Musea, galeries en antiekbeurzen kunnen de perfecte budget date zijn op dagen wanneer regenwolken outdoor activiteiten uit sluiten. Als je daarnaast weet dat je potentiële partner een fascinatie heeft voor dit soort activiteiten dan is er geen betere manier om indruk te maken. Op deze locaties is genoeg stof om de conversatie op gang te houden. Zo is een eerste date plezierig in plaats van beladen. Als het wat zonniger is dan zijn markten of een rondleiding door je plaatselijke gemeente een optie om jou en je date een ​​onvergetelijke dag te bezorgen.

4) al het plezier van de Fair
Blader door je lokale krant of zoek online naar kermissen, festivals en beurzen. Toegangsprijzen zijn vaak gratis of heel laag. Lachen is de perfecte manier om elkaar te leren kennen op een eerste date. Laat je lollige kant zien als je probeert om de hoepels te gooien rond de knuffels en een prijs voor je date te winnen. Als je een adrenaline junkie bent, check dan eerst of je partner die liefde deelt voordat je kaartjes koopt voor één van de heftigere attracties

5) Bezoek een Veilinghuis
Deze kunnen zeer vermakelijk zijn, hoewel niet ideaal voor een eerste date, omdat je niet veel kan praten. Gewoon kijken naar de vaardigheid van de veilingmeester aan het werk en de vele fascinerende objecten te koop aangeboden worden, is een ideale manier om leuke tijd door te brengen met een potentiële geliefde. Vergeet niet dat het doel is om zo weinig mogelijk uit te geven, dus probeer niet te veel te trillen als de Ming vaas uit de 14e eeuw onder de hamer komt!

6) Vrijwilligerswerk en Ga Groen
Nee, niet groen van jaloezie, we hebben het over groen daten! Of als zowel jij als je partner gelijkgestemd zijn, neem dan deel aan de talloze groene projecten die vrijwilligers nodig hebben. Leer elkaar kennen en red tegelijkertijd de planeet. Dating hoeft niet egoïstisch te zijn of te duur; relaties kunnen gedijen door samen een ​​helpende hand te bieden aan de minder bedeelden.

7) Thuis daten
Een avond thuis hoeft niet saai te zijn. Trek de gordijnen dicht, de popcorn bij de hand en kijk samen in je eigen bioscoop naar die DVD die jullie al tijden wilden zien. Probeer samen te koken en check de waarheid van het gezegde: De liefde van de man (of vrouw) gaat door de maag. Als de zon schijnt, waarom ga je dan niet lekker barbecueën in de tuin?

8) De beste dates van je leven zijn gratis
Ja, het is een variant op het oude cliché, maar toch waar. Een wandeling in een gebied van uitzonderlijke schoonheid kan een passende omgeving zijn om de romantiek tot bloei te laten komen. Als je iemand van een online dating site hebt gekozen, is het heel waarschijnlijk dat jullie gedeelde hobby’s hebben. Ga samen fietsen, wandelen of skeeleren en merk hoe goed je bij elkaar past, zonder dat het je veel geld kost.

Authored by: Lisa