Iggy Azalea voor Forever 21

Forever 21 komt de laatste tijd met heel veel opvallende collecties. Zo hebben we al eerder geschreven over een collectie van Forever 21 geïnspireerd op Bart Simpson, en toen we laatst de grote Forever21 in Amsterdam doorliepen zagen we ineens ook een Barbie collectie voorbij komen! Het begint nu wel duidelijk te worden dat deze modeketen veel inspiratie haalt uit de kleding van de designer Jeremy Scott.

Natuurlijk is het leuk om budgetversies van dure items te kunnen kopen, maar je moet ook als goedkopere kledingketen origineel blijven. Daarom besloot Forever 21 om voor haar Holiday 2014 collectie de hulp van Iggy Azalea in te schakelen. En Iggy is niet alleen in deze shoot. Ze poseert samen met haar vriendje Nick Young die voor de LA Lakers speelt.

Het is een kerstcollectie dus natuurlijk zien we veel korte jurkjes, pailletten, glitter en mesh. Haar vriend Nick Young is vooral te zien in nette pakken, van standaard zwart tot groen geruit. “The trickiest thing is not having any clue what you’re doing!” vertelt Iggy aan People Stylewatch over modellenwerk doen.

Wij vinden dat de advertenties goed geslaagd zijn, en dat donkergroene jurkje willen wij maar al te graag aan met de Kerst. Wat vind jij van de advertenties?

iggy iggy1 iggy2

Forever 21