Ik mis mijn vriend niet

Wanneer jij een vriendje hebt is het logisch en vanzelfsprekend dat jij hem af en toe mist. Dat is volkomen normaal en daar hoef jij je dan ook geen zorgen over te maken. Wanneer jij je vriendje helemaal niet mist is er ook nog niets aan de hand. Pas wanneer jij jou vriendje nooit mist, ook wanneer hij lange tijd weg is, is het toch wel verstandig hier even goed over te gaan nadenken. Hoe kan het dat jij jou vriendje niet mist? Is dit normaal? En vind je hem dan eigenlijk nog wel echt leuk?

Het kan zijn dat jij door veel afleiding niet voortdurend aan je vriendje denkt en het ook wel prima vind hem een tijdje achter elkaar niet te spreken of te zien. Daar is zoals ik net ook al zei helemaal niets mis mee en moet je je dan ook geen zorgen over te maken. Maar wanneer jij vriendje een paar weken weg is en je hem niet kan spreken doordat hij bijvoorbeeld voor belangrijke zaken in het buitenland zit en je hem dan nog steeds niet mist, dan is het er iets raars aan de hand en is het van groot belangrijk dat jij goed bij jezelf gaat nadenken. Hoe belangrijk is je vriendje voor jou? Wanneer jij hem helemaal niet mist kan het namelijk heel goed dat je het wel leuk vind voor erbij, maar dat hij niet heel speciaal voor jou is. In dat geval houd jij jou vriendje ook voor de gek en dat is erg gemeen. Probeer hier dan ook achter te komen en wees eerlijk tegenover je vriend. Zeg dus niet tegen hem dat je hem verschrikkelijk mist terwijl dat niet zo is. Wees altijd eerlijk anders werk jij jezelf alleen maar tegen.

Wanneer jij je vriend niet mist is het misschien beter om te stoppen met jullie relatie. In een echte relatie hoor je namelijk het liefst zo veel mogelijk bij elkaar te zijn en elkaar te missen wanneer dat niet kan.

v1 v2 v3 v4 v5

weheartit.com

Authored by: Lisa de Graaf