Ik wil 5 kilo afvallen

Wanneer je naar jezelf kijkt kun je de wens hebben om 5 kilo af te vallen. Snel 5 kilo afvallen is mogelijk, zelfs al binnen een week. Om dit te realiseren zijn er wel een aantal voorwaarden. Zo moet er niet snel opgegeven worden, daadkracht is van belang. Vaak worden tussendoortjes snel genomen, deze zijn natuurlijk erg lekker maar in veel gevallen erg ongezond.

Fruit eten is erg belangrijk om de wens om 5 kilo af te vallen in vervulling te laten gaan. 5 kilo lijkt misschien veel, maar dit kan bereikt worden als er doorgezet wordt. Daarbij mag niet afgeweken worden van de normen, die het dieet stelt. Wanneer er een eigen manier gehanteerd wordt om de 5 kilo kwijt te raken, moeten er een aantal basisregels goed worden opgevolgd.

zo snel mogelijk afvallen

Snel de kilo’s kwijt raken
Ik wil 5 kilo afvallen, snel is dan zeer gewenst. Dit hoor je vaak, om dit te bereiken moeten er een aantal dingen worden opgevolgd. Zo moet er niet te veel en vaak anders gegeten worden, maar je moet jezelf ook niet uithongeren. Ook is het belangrijk om veel water te drinken, water is immers erg gezond en bevat weinig calorieën. Wanneer je dorst hebt is het verstandig om water te drinken.

Er moeten dus geen vruchtensappen gedronken worden maar water, water en nog eens water. Daarbij is het verstandig om fruit te eten in plaats van tussendoortjes die in veel gevallen vaak erg ongezond zijn.

Authored by: Celine

Geef een reactie