Ik wil geen relatie

Het is iets wat je vaker hoort dan je denkt. Vaak wordt er gedacht dat iedere vrouw uit is op liefde en het vinden van de perfecte man, maar dit is niet altijd zo! Er zijn ook een hoop vrouwen die het juist heel erg leuk vinden single te zijn en helemaal geen behoefte hebben aan het hebben van een relatie. Deze vrouwen kunnen ook heel gelukkig zijn en hebben vaak goede redenen om (even) geen relatie te willen hebben.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat deze vrouwen net een lange relatie achter de rug hebben en nu even wat tijd voor hun zelf willen hebben. Ook heb je vrouwen die simpel weg te weinig tijd hebben voor een relatie. Een relatie is natuurlijk heel erg leuk enzo, maar er gaat wel veel tijd in zitten en die tijd moet je wel ergens vandaan kunnen halen. Wanneer jij bijvoorbeeld een hele drukke baan hebt, het heel druk hebt met je studie en veel andere activiteiten hebt, kan dit soms moeilijk zijn om te combineren met het hebben van een relatie. Dan kiezen vrouwen er vaak voor om niet aan een relatie te beginnen.

Vaak wordt er heel raar naar single vrouwen gekeken. Ze zouden maar zielig zijn, omdat ze niemand zouden hebben. Maar dat zijn allemaal vooroordelen en daar is niets van waar! Ook als single vrouw kan je een erg leuk leventje leiden. Sterker nog, vaak hebben ze het leuker dan de vrouwen met een relatie aangezien zij helemaal geen verplichtingen hebben! Of tenminste een stuk minder dan de vrouwen met een relatie. Ook heb je als single vrouw een hoop vrije tijd. Wanneer jij dus niet meer verliefd bent op je huidige vriend en je wilt het niet met hem uitmaken omdat je bang bent dat je dan een eenzame single vrouw wordt, onthoud dan goed dat ook het single leven een heleboel voordelen heeft! Meer dan je denkt.

ss1 ss2 ss3 ss4 ss5

weheartit.com

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie