Ik zoek een vriendje

Ik ben al drie jaar vrijgezel. Mijn ex en ik hebben een moeilijke tijd gehad en zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Toch hakt het er diep in, nog steeds. Maar ik heb veel steun gehad aan mijn vrienden en nu kan ik het weer alleen. Ik ben weer op zoek naar een vriendje. Ik vind het lastig om mensen zomaar aan te spreken tijdens het uitgaan, ook op verjaardagen maak ik niet zo eenvoudig contact. Daarom had ik het een idee om me aan te melden op een datingsite. Ik hoor van veel mensen leuke en positieve verhalen dus ik dacht, ik probeer het gewoon.

Sitting together on the beach

Ik zoek een vriendje op internet
Bij de datingsite kun je je aanmelden, ik heb in mijn profiel gezet dat ik vrijgezel ben, open sta voor een relatie maar in de eerste instantie alleen op zoek ben naar vriendschap. Als je elkaar namelijk leert kennen, is mijn mening, merk je vanzelf of dat een relatie een optie zal zijn of dat het beter is om gewoon vrienden te zijn. Soms is de vriendschap zo mooi dat je dat niet moet weggooien voor een relatie. Maar toch ben ik nu wel op zoek naar een vriendje, een maatje waar ik leuke dingen mee kan doen en waar ik lekker een dagje mee weg kan. Samen op vakantie, samen ontbijten, samen uitslapen en allemaal leuke dingen doen.

onda

Een vriendje zoeken kost tijd
Ik ben niet zo wanhopig dat ik de eerste de beste jongen die mijn vriendje wil zijn als vriend wil. Ik wil namelijk iemand die echt van me houdt en me ook goed kent, voordat we een relatie beginnen. Daarom kost een vriendje zoeken ook tijd, je bouwt een band op met elkaar, dit kan maanden duren en wie weet komt en dan wat moois uit voort. Ik geef het de tijd en de tijd zal het leren wanneer ik een vriendje heb, maar ik ben nu wel op zoek naar een vriendje en sta er helemaal voor open.

Authored by: Celine

Geef een reactie