Inktblauwe kleding

Ik vind inktblauw een erg mooie kleur blauw. Zelf draag ik het liefst iets lichtere kleuren blauw, maar bijvoorbeeld bij zwart haar staat het super mooi. Ook als je een iets donkere huidskleur hebt, zou deze kleur erg goed staan.

Inktblauw komt dichtbij de kleur paars. Voor in de winter vind ik deze kleur het mooist. In de zomer kan je toch beter gaan voor een fellere kleur blauw. Inktblauw wordt nog niet heel vaak gedragen. Ik denk dat vrouwen het vaak te donker vinden en kiezen dan eerder voor zwart. Als je donker haar hebt zou ik toch echt eerder gaan voor inktblauwe kleding en niet voor zwarte.

 

peterhahn.nl

Je ziet toch dat deze kleur ook in de zomer gedragen kan worden. Het witte in het jurkje maakt het wel zomerser. Dit jurkje is gemaakt van bikini stof en dus fijn om over je natte zwemkleding aan te trekken.  In de zomer heb je vaak momenten dat je even iets over je bikini aan wilt doen en dan is dit jurkje heel erg handig. De kleur laat je huid ook donkerder lijken.

 

peterhahn.nl

Een erg grappig jasje en zie je niet vaak. Het is best een lang model wat het fijn maakt om te dragen. Deze kleur is best chique en goed te dragen voor nette gelegenheden. De outfit hierboven kan ook goed voor een sollicitatiegesprek. Het ziet er zakelijk uit, maar ook vrouwelijk en casual.

 

peterhahn.nl

Dit is een super vrouwelijke jurk. De vormen van je lichaam komen er goed in uit en het is goed te dragen naar een feest. De jurk heeft een hoge hals dus een ketting erbij maakt je outfit iets meer af. In de winter is deze jurk ook goed te dragen. Je zou er bijvoorbeeld een panty onder kunnen dragen en een blazer er op kunnen doen.

 

miinto.nl

Deze kleur broeken heb ik nog niet vaak gezien. Donkere broeken kleden je altijd goed af alleen kan het combineren met shirtjes/vestjes een minpuntje zijn. Hier moet je gewoon even wat tijd voor nemen en wat verschillende dingen proberen. Uiteindelijk vind je altijd wel iets wat er op kan.

 

 

 

 

Authored by: Redactie