Irina Shayk voor Scoop NYC

De altijd prachtig uitziende Irina Shayk is te zien in het nieuwe look book van de herfst/winter 2014 collectie. Het look book is van het merk Scoop NYC en de collectie heet “Scoop Loves”. De kledingstukken worden omschreven als “tailor-made looks that are fit for a supermodel”.

Irina poseert in de foto’s samen met super hunk Chad White. Ze draagt outfits van Helmut Lang, 3.1 Phillip Lim and Sally Lapointe. Het model draagt casual kleding met zo nu en dan een item dat eruit springt zoals een maxi rok of een jumpsuit. Wie had gedacht dat een coltrui zo sexy kon zijn.

Shayk werd in 1986 geboren als Irina Sjajchlislamova in Rusland. Irina studeerde marketing, maar na een tijdje verveelde ze zich. Ze had zich toen samen met haar zus ingeschreven bij de plaatselijke schoonheidsschool. Daar werd ze opgemerkt door een medewerker van een modellenbureau en aangespoord om mee te doen aan een modellen wedstrijd. Ze deed me aan ‘Supermodel 2004′ en ze won. Hetzelfde jaar debuteerde ze in de  Swimsuit Issue, waar ze sindsdien elk jaar in heeft gestaan.  Irinia Shayk is ook wel bekend van haar relatie die ze heeft met de bekende voetballer Cristiano Ronaldo.

Hieronder hebben we de foto’s van het Scoop look book.

irina-shayk-scoop-nyc01 irina-shayk-scoop-nyc02 irina-shayk-scoop-nyc03 irina-shayk-scoop-nyc04 irina-shayk-scoop-nyc05 irina-shayk-scoop-nyc06