Is Lady Gaga zwanger?

Baby news, baby news en nog eens baby news. Het lijkt wel alsof iedereen graag een kleine wilt hebben. Kourtney staat op het punt om te bevallen en de geruchten gaan nu dat ook Lady Gaga in verwachting is van een kleine. We hebben nog geen bevestiging gekregen van de zangeres, maar foto’s zeggen ook erg veel.

Op 6 december was de zangeres gespot in New York. Daar liep zij een gebouw uit terwijl ze gehuld was in een prachtige rode, glinsterende jurk. Op de foto’s is duidelijk te zien dat ze toch echt wel een aardig buikje heeft, zal het komen door iets te veel eten of is ze wel echt zwanger. Als nog extra aanduiding plaatste ze wel haar hand op haar buik.

Het zou overigens geen verrassing zijn als de zangeres echt zwanger zou zijn. In 2013 had ze namelijk al bekend gemaakt dat ze erg graag een familie wilde stichten. Terwijl ze aan het herstellen was van haar heupoperatie vond ze het een goed moment voor een kindje: “because I was feeling kind of finished with all of the chaos of my life”. De zangeres die nu 28 is, is al sinds 2011 gelukkig samen met haar vriend Taylor Kinney.

Ben je benieuwd naar de foto’s? Dan kan je hier een kijkje nemen.