Jack and Jones kleding

Het merk Jack and Jones is super populair bij heel erg veel mannen. Het merk heeft nu ook verschillende lijnen. Iedereen kan eigenlijk wel iets leuks vinden bij Jack and Jones. Het merk verkoopt naast kleding ook accessoires zoals riemen en mutsen, maar het merk verkoopt ook schoenen. Hier onder staan een paar super leuke items uit de nieuwe collectie die je zeker niet mag missen.

Deze schoenen zijn perfect voor de lente. Ze zijn niet te warm en niet te koud. Ze zijn netjes, maar ook speels. Je kunt deze schoenen bij elke broek dragen en je kunt de schoenen in verschillende kleuren krijgen. Deze leuke stappertjes zijn van echt suede en de zool gaat erg lang mee. De schoenen zijn dus van goede kwaliteit en ze zijn ook nog eens in de mode.

Een blouse voor mannen is altijd goed. Bij iedere man past een blouse. Deze blouse heeft een stoere uitstraling en hij past goed bij beige broeken en bij spijkerbroeken. Je kunt dus alle kanten op met dit leuke kledingstuk. Je zou er ook nog een leuk grijs of donkerblauw vest bij kunnen dragen als het kouder gaat worden later op de dag.

Geel is op dit moment helemaal in de mode. Als je niet bang bent om op te vallen is dit shirt perfect voor jou. Geel past bij veel mensen en je kunt het makkelijk combineren met grijs, zwart en blauw. Dit shirt is casual en er zit een beetje humor in.

Gekleurde skinny jeans zijn helemaal in de mode. Niet allen bij de vrouwen, maar ook bij de mannen. Dit is een erg opvallende kleur die je eigenlijk niet zo vaak ziet bij broeken. Het is daarom juist leuk om dat eens een keer te proberen. Bruine schoenen passen goed bij deze kleur. Durf te combineren!

Een korte broek is ook altijd handig om te hebben! Ook beige is in de mode, dus met deze broek ga je met alle trends mee. Het gele shirt staat hier erg leuk bij !

jackjones.nl

Authored by: Redactie