jaloezie in relatie

Jaloezie kan soms een echte relatie killer zijn. Bekijk het zo, hij is met jou. Als hij liever bij die andere meid zou willen zijn, dan zou hij dat doen. Maar dat doet hij niet, omdat hij van jou houd!

In laat je gevoelens van jaloezie ontwikkelen en escaleren van de geest de vrije loop, stel je de vijand in elke hoek, vraag alles wat je partner denkt, zegt en doet. In het ergste geval scenarioƭs onopgeloste en uitgeschakeld jaloezie heeft ontwikkeld na het beƫindigen van een relatie, in een lange-termijn vendetta en in extreme gevallen uitgebreid tot het verlies van het leven.
Zo veel als we zouden willen ontkennen, de meeste mensen worstelen met jaloerse emoties op een bepaald punt in hun leven en, in het huwelijk, is een van die gemeenschappelijke huwelijk problemen die kunnen ontstaan van gevoelens van onveiligheid of verwaarlozing.
We leven nu in een maatschappij waar huwelijken worden vaak als gevolg van een seconde, een vijfde of een aantal van de relaties en zijn in veel gevallen een tweede of volgende huwelijk. Dit is gewoon de maatschappij zoals we die nu kennen, maar het kan verlaten echtgenoten onzeker, vooral wanneer een vorige partner is nog steeds rond, en in het bijzonder wanneer er kinderen bij betrokken zijn.

Mensen kunnen het aangaan van huwelijken met zoveel vorige bagage die het vaak moeilijk om zich te vestigen in een veilige, vertrouwen omgeving van eigenwaarde en zelfvertrouwen..
Burgerlijke jaloezie ontwikkelt zich in tal van situaties en het maakt niet uit hoeveel je proberen en jezelf te vertellen is er geen behoefte aan hebben betrekking op uw mening gewoon niet luisteren en uw partner blijft met het gedrag dat het doordringen van het gevoel van onveiligheid in je ziel.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie