Jaren 60 kleding vrouwen

Op zoek naar een nieuwe look? Neem dan eens een kijkje bij de kleding van de jaren 60. Nu hoor ik je denken, waarom uitgerekend kleding uit de jaren 60? De mode uit de jaren 60 komt helemaal terug! Je ziet weer steeds meer trends van weleer terug in de mode komen. Wil jij zeker zijn van een trending outfit? Ga dan voor kleding uit de jaren 60!

Maar hoe vind je dit soort kleding? Het beste kan je even op zoek gaan naar complete looks. Zoek eens naar polyvore op google en je komt direct een heleboel complete looks tegen. Specificeer je keuze tot polyvore jaren 60 en jou zoektocht kan beginnen! Probeer de afbeeldingen niet geheel na te bootsen, maar gebruik ze meer als inspiratie. Het is het leukste wanneer jij een look bij elkaar stelt die helemaal van jou is en niet een die je van iemand anders hebt afgekeken.

In de jaren 60 waren vooral de schattige jurkjes een echte must. Een schattig jurkje mag dan ook zeker niet ontbreken in jou kledingkast deze zomer! Ook leuk is de hoge rok gecombineerd met een wijde blouse zoals in de afbeelding hierboven is te zien. Op die manier creëer jij een vrouwelijke maar nonchalante look die erg goed aanslaat.

Ga voor kleding in vrolijke lichte kleuren. Kleurtjes mogen namelijk weer volop gedragen worden komend seizoen! Ga voor een kort broekje die je hoog op trekt met een shirtje erin. Een paar schattige ballerina’s eronder en jou look is helemaal af!

 

Ook deze look vind ik persoonlijk erg mooi. De wijde trui geeft de look een nonchalant element mee en het tasje maakt de look helemaal af! De bruine kleur van het tasje staat ook erg mooi bij de andere kleding.

Ben jij niet zo van de kleurtjes? Wees dan niet getreurd! Ook in de jaren 60 hadden ze hele leuke kleding in neutrale kleuren. Deze look is daar een mooi voorbeeld van.

Hebben dus!

weheartit.com

 

Authored by: Redactie