Je eerste blind-date

Je hebt een eerste date met je nieuwe vlam, maar wat moet je nou precies doen. En wat kan je verwachten? Je weet helemaal niet hoe hij eruit ziet. Dat kan ontzettend spannend zijn.

 

De eerste stap is om de zelfverzekerde man die je altijd al wilde is om je ogen dicht en stel je voor elk aspect van zijn karakter. Zonder een zeer levendig beeld van wie je wilt worden, je zult nooit worden hem.

Ik wil u een moment te nemen om na te denken elk van deze vragen: Hoe loopt hij? Hoe gaat hij bewegen? Wat is zijn stem klinken? Doet hij houd zijn hoofd hoog? Hoe doet hij jurk? Ik wil dat je om te gaan door elk aspect van zijn karakter. Een extreem heldere visie in je hoofd van deze fictieve karakter. Nu wil ik dat je, om te zeggen : “Als ik hem kan zien, kan ik hem”. Neem uw gezicht en zet het op dit karakter. Ik wil dat je om het merk van deze afbeelding in je onderbewustzijn. In je geest gebruikt om rond te lopen als deze kerel. Wennen aan de praat zoals hij.

Net zoals je niet zou verwachten dat de beste piano speler in de wereld, zonder te oefenen, moet u niet verwachten dat een “cool”, zelfverzekerde man zonder te oefenen. Gewend aan de nieuwe jongen die je hebt gemaakt. Ik wil jullie echt omarmen het concept dat je kan zijn wie je wilt. Geen man geboren een “ladies’ man”. De praktijk is dit visualisatie gedurende minstens 5 minuten per dag en je zult meer en meer comfortabel zijn dit “teken”.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie