Jean Paul Gaultier x Eastpak

Je krijgt vast wel flashbacks naar de middelbare school als je denkt aan een Eastpak. Dat je daar altijd duizenden boeken in moest proppen en vervolgens bijna je rug brak. Nee, dat was niet altijd heel fashionable, maar voor de aankomende brugpiepers is daar een mooi alternatief voor bedacht.

De bekende modeontwerper Jean Paul Gaultier is in samenwerking gegaan met het rugtassenmerk Eastpak. Het zal niet zomaar een saaie tas worden, maar hij doet inspiratie op uit zijn eigen catwalk inspiraties. Daarbij moet je denken aan de biker jackets, bomber jackets, spijkerjasjes en pilotenuniformen. Wij zouden hier zeker wel mee over straat gaan. Naast de tassenlijn gaat de ontwerper ook nog eens drie bomberjassen voor het merk gaan ontworpen. Een beperkte oplage van de Jean Paul Gaultier x Eastpak collectie zal vanaf volgend jaar februari in de winkels liggen. Vanaf februari zal de collectie worden uitgebreid. Het goede hiervan is dat een deel van de opbrengst van de tassen naar het goede doel Designers Against AIDS. Jean Paul bracht al eerder voor dit goede doel een tas uit samen met Eastpak.

Ben je benieuwd naar de tas die Jean Paul Gaultier al eens eerder voor Eastpak ontwierp? Bekijk dan onderstaande foto’s.

jean-paul-gaultier-s-eastpack-tas-tegen-aids-1830-6718 Spin_Jean_Paul_Gaultier_2_32