Jennifer Lopez aangereden door dronkenlap

Afgelopen zaterdag is Booty-zangeres Jennifer Lopez aangereden door en dronken man die er ook nog eens vandoor ging. Bij de aanrijding is niemand gewond geraakt, maar Jennifer Lopez nieuwe auto heeft waarschijnlijk wel wat schade. De dronken man die J-Lo aanreed is opgepakt door de politie. Jennifer Lopez geeft toe dat ze de mandie met zijn pick up op haar nieuwe auto inreed heeft uitgescholden na het ongeluk

Na het ongeluk plaatste de zangeres een foto van zichzelf en haar vriendin Leah Rimini.
“Sitting at a light, Riding high right before some drunk fool rear ended us in my new whip!!! Thank god everyone ok!!! #GRATEFUL #THANKYOUGOD #DontdrinkandDrive!!!! #cursedthatfoolout #theBronxcameout #dontmesswithmycocnuts #mamabear #leahstayedcalm #thatwasweird.”
Schrijft Jenniferl Lopez onder de foto op haar Instagram.

Eerder die dag plaatste Leah Rimini (en later ook J-LO) foto’s van de kinderen op de achterbank op Instagram, maar het is onbekend of Jennifer Lopez haar kinderen Max en Emme en Leah’s dochter Sofia nog steeds op de achterbank zaten toen het ongeluk gebeurde. Door de hashtag #mamabear verwachten wij eigenlijk van wel.

Bekijk hier onder de foto’s die Jennifer Lopez op haar Instagram plaatste afgelopen zaterdag. Let vooral ook op de letters die in de rugleuningen van de stoelen op de achterbank staan!

Authored by: Celine

Geef een reactie