Jessica Chastain voor Harper’s Bazaar UK

De actrice Jessica Chastain is te zien op de nieuwe cover van Harper’s Bazaar UK. In de mooie jurken die ze aanheeft lijkt ze van top tot teen op een echte Hollywood actrice.

De 37 jarige actrice die bekend is van onder andere de films ‘The help’ en ‘Mama’ is te zien op de nieuwe cover van Harper’s Bazaar UK. Op de cover van deze uitgave draagt Jessica Chastain een prachtige jurk van de herfst/winter 2014 collectie van Armani privé. In de foto’s die in de uitgave zelf staan draagt Jessica een jurk van Valentino haute-couture. De fotograaf van deze fotoshoot is David Slijper en de stylist was Leith Clark. Jessica vertelt in de uitgave meer over haar leven als actrice en waar ze zo nu en dan mee worstelt.

Jessica heeft een tijdje zonder acteer-werk gezeten en dat kwam nogal hard aan. ‘I started to feel really negative about myself, down on who I am, and then I realised it’s because I’ve had so much time away from me that I don’t really know what I like to do anymore,’ vertelde ze aan de media. ‘I’m out of it now, but there was this feeling of being sad or depressed… wanting to go to another project.’ En dat project is een nieuwe film die binnenkort uitkomt.

Het gehele interview kan je in de november uitgave lezen die uitkomt op 1 oktober. Je kan ‘m ook online lezen.

jessica-chastain-harpers-bazaar-uk-2014-november01 jessica-chastain-harpers-bazaar-uk-2014-november02 jessica-chastain-harpers-bazaar-uk-2014-november03

Geef een reactie