Joggingbroek met studs

Tegenwoordig zijn studs helemaal hip en je vindt ze dan ook overal op terug, op schoenen, truien, tassen en broeken. Het is niet zo moeilijk om zelf je kleding te voorzien van studs dus zelfs je joggingbroek met studs versieren is een optie.

Nu weet ik alleen niet of dat nou nog zo lekker zit. Dus misschien moet je niet je joggingbroek met studs versieren, maar je kleding en accessoires er om heen. Denk bijvoorbeeld aan je schoenen of je shirt. Zomaar twee voorbeelden om je duffe joggingbroek toch een beetje meer te pimpen.

Een goed voorbeeld van een kledingstuk versieren met studs is deze sweater met spikey studs op de schouders. Subtiel maar toch erg opvallend. Ik vroeg me alleen af hoe je jas er uit ziet als je die er over heen aan hebt gehad en dan vooral als je bijvoorbeeld een schoudertas hebt die je over deze schouder draagt….

Schoenen onder je joggingbroek met studs versieren is natuurlijk ook een mogelijkheid. Zo is de zijkant van deze All Stars voorzien van grote studs die goed zichtbaar zijn als je joggingbroek wat korter is, of als je hem oprolt.

Een andere mogelijkheid om de schoenen onder je joggingbroek met studs te versieren is niet de zijkant van bling bling te voorzien, maar juist de voorkant. Hier is gekozen om de binnenkant van de tong van de schoen te bewerken, zodat deze mooi naar voren valt en de studs lekker opvallen.

Ook je accessoires kun je van een flink aantal studs voorzien om zo de juiste look te krijgen. Deze pet bijvoorbeeld is helemaal volgezet met studs. Ik denk niet dat iemand je nu nog een tik op je hoofd durft te geven!

 

En ja ook je gewone sportschoenen kunnen mee doen aan de studs trend, versier zoals hier bijvoorbeeld het logo en je hebt een origineel design.

Authored by: Redactie