Julia Roberts voor Givenchy

Dat Riccardo Tisci veel vrienden heeft is duidelijk als je die foto’s ziet van de verjaardag afgelopen zomer op Ibiza. Natuurlijk waren Givenchy lovers Kim en Kanye aanwezig, maar ook modellen als Naomi Campbell, Kate Moss en artiesten als Justin Bieber, Ciara en David Guetta waren aanwezig.

De ontwerper staat erom bekend om vaak ‘ongewone’ modellen aan de haak te slaan uit zijn beroemde vriendengroep voor de Givenchy campagnes. Na Erykah Badu en Amanda Seyfried is nu Julia Roberts aan de beurt. Zij schittert in de nieuwste reclames van het modemerk. Julia is natuurlijk niet onbekend met het poseren voor grote namen in de fashion wereld. Ze is onder andere het gezicht van Lancome’s geur La Vies Est Belle. Maar waarom Riccardo nou precies voor Julia heeft gekozen? “The mood of the show was about this very powerful woman, and Julia represents this very much,” aldus Tisci tegen WWD. “She represents the couture part. It’s important to show your iconic work. I want to build what is the real classic wardrobe.” Hij vervolgt: “She’s not really out there: red carpet, parties, Facebook and Instagram. She really represents my woman. She’s got a really strong sense of fun and is very open.”

De foto’s zijn genomen door het fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggott en de eerste beelden zijn al te zien. Kijk hieronder maar verder.

julia-roberts-givenchy-campagne-1 julia-roberts-givenchy-campagne-2 julia-roberts-givenchy-campagne-3