Jurk met pailletten

Jurken staan van zichzelf altijd al erg vrouwelijk en elegant en dat maakt jurken uitermate geschikt voor speciale gelegenheden en leuke feestjes. Heb jij dus binnenkort nog een leuk feestje of bijvoorbeeld een gala? Ga dan zeker voor een jurk en straal als een echte vrouw!

Het enige grote nadeel aan jurken is dat ze er in een heleboel soorten kleuren en modellen zijn. Hoe weet je nou wat voor jurk bij jou past? Om die vraag te beantwoorden is het verstandig even goed naar jou zelf te kijken. Neem jezelf eens goed onder de loep. Wat voor vrouw ben jij? Waar houd je van en wat zijn jou eigenschappen?

Wanneer jij een vrouw bent die graag wat meer op de achtergrond staat en wat rustiger is van zichzelf, maar er wel graag verzorgd en elegant uit wilt zien zou ik jou willen aanraden te gaan voor neutrale basic kleuren en een niet al te gewaagd model. Op die manier zie jij er wel sierlijk uit in jou nieuwe jurk, maar trek je niet al te veel onnodige blikken.

Ben jij echter een vrouw die het juist heerlijk vind een hoop blikken te trekken en in het middelpunt van de aandacht te staan? Ga dan voor een jurk in een lekker fel kleurtje en zorg ervoor dat jij goed opvalt. Ga voor een kort model jurk zodat jou benen goed te zien zijn. Niet zo tevreden over de lengte van jou benen? Zijn ze iets te kort of te dik? Ga dan voor een paar hoge pumps onder jou jurkje. Op die manier is jou probleem opgelost, omdat met pumps aan jou benen direct een stuk langer en dunner lijken.

Ik zou jou willen adviseren te gaan voor een jurk met pailletten. Hier zie je ook leuke voorbeelden van staan onderaan dit artikel. Pailletten geven jou jurk een echte boost en maken de jurk uniek. Zeker een goede tip dus!

weheartit.com

Authored by: Redactie