Karlie Kloss en Joan Smalls voor W Magazine

Karlie Kloss en Joans Smalls komen samen voor een fotoshoot dat ze gedaan hebben voor W Magazine. Ze hebben samen een Helmut Newton-achtige fotoshoot nagedaan.

‘Ruffled around the edges’, zo heet het nieuwe artikel van de twee supermodellen die te zien zijn in de november uitgave van het tijdschrift W Magazine. De twee dames zijn gefotografeerd door Steven Klein en Edward Enninful heeft gezorgd voor de styling. Het stel draagt outfits van onder andere merken als Dolce & Gabanna, Ralph Lauren en Jason Wu. Het is overigens niet de eerste keer dat deze twee modellen te zien zijn in een uitgave van W Magazine. In 2012 hebben zij apart al eerder geposeerd voor het tijdschrift.

Joan Smalls en Karlie Kloss zijn geen vreemden van elkaar. Zij zijn beiden topmodellen voor het Amerikaanse bedrijf Victoria’s Secret. Ook hebben zij samen het MTV programma House of Style eens samen gepresenteerd. En als het gaat om celebrity vrienden zijn ze ook niet bepaald onbekend. Zoals we wel weten is Karlie BFF van zangeres Taylor Swift. Joan heeft de eer gekregen om naast Beyonce te schitteren in één van haar videoclips.

Hieronder hebben we de foto’s van de shoot van Karlie en Joan voor W Magazine. Een prachtig paar samen nietwaar?

joan-smalls-karlie-kloss-photoshoot01 joan-smalls-karlie-kloss-photoshoot02 joan-smalls-karlie-kloss-photoshoot03 joan-smalls-karlie-kloss-photoshoot04 joan-smalls-karlie-kloss-photoshoot05