Karlie Kloss lanceert zonnebrillenlijn

Karlie Kloss is een bekend top model. Zo liep ze onder andere shows voor Versace, Marc Jacobs en Karl Lagerfeld. Ook is ze nu angel bij Victoria;s Secret voor hun shows en campagnes. Maar nu Lanceert ze haar eigen zonnebrillenlijn in samenwerking met Warby Parker.

Karlie heeft in samenwerking met Warby Parker haar eigen zonnebrillencollectie ontworpen en afgelopen weekend was de grote lancering in New York. Karlie showde ook al een paar van haar zelf ontworpen monturen op haar Instagram. Tijdens de lancering waren er veel belangrijke mensen uit de mode wereld, zoals de hoofdredactrice van Lucky Magazine Eva Chen.

Warber Parker was erg blij met de samenwerking met het model. ‘We both had the exact same thingĀ in mind from the start: fresh and flattering sunglasses that are lively and graceful with a nice helping of personality’, zegt hij over de samenwerking.

Benieuwd naar de nieuwe zonnebrillencollectie van Karlie. Bekijk hieronder de Instagram foto’s van het model. Wat vinden jullie van de zonnebrillen?

Authored by: Celine

Geef een reactie